Головна

«Ти небезпечно озброєний»

Представництво ООН в Україні в рамках мережі Глобального договору розпочало наймасштабнішу в Україні соціальну рекламну кампанію з екологічної тематики «Ти небезпечно озброєний», яка пройде в рамках національної ініціативи GO GREEN! («Прямуй на зелене!»).

Мета рекламної компанії - привернути увагу українців до екологічних проблем в Україні та сприяти позитивним змінам у їх відношенні до навколишнього середовища та використання природних ресурсів.

«Згідно останнього звіту Програми розвитку ООН, сьогодні Україна є однією з найменш енергоефективних країн в світі, що знаходиться на 18 місці серед країн з найбільшими викидами в атмосферу парникових газів на душу населення, - прокоментував актуальність кампанії пан Френсіс О'Доннелл, Координатор системи ООН в Україні. - Я переконаний, що ініціатива ООН спонукає багатьох людей не тільки замислитись над екологічними проблемами країни, але й змінити власне ставлення до природних ресурсів, що, в свою чергу, сприятиме покращенню екологічної ситуації в Україні».

Кампанія охопить близько 350 рекламних площин компанії «BigBoard» в 6 містах України - Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі, Сімферополі та Харкові. Креативну ідею розроблено агентством Young & Rubicam. В ході кампанії буде розміщено макети з 4-ма сюжетами, які поінформують глядача про найбільш гострі екологічні проблеми України: енергоефективність, збереження водних ресурсів, чистоту повітря, вторинну переробку сміття.

«Ми не випадково обрали для кампанії концепцію «Ти небезпечно озброєний», - коментує креативну складову кампанії пані Людмила Литкіна, директор зі стратегічного планування та розвитку бізнесу агентства Young & Rubicam. - Якщо ви нераціонально використовуєте електроенергію, якщо у вас з крану без потреби тече вода, 500 метрів ви їдете автомобілем замість того, щоби прогулятись пішки, а на місці відпочинку в парку залишаєте після себе купи скла та сміття, - ви наносите серйозну шкоду планеті. В такому випадку безвідповідальність - ваша зброя, а ворог - беззахисна планета та її щедрі ресурси. Для підсилення цього повідомлення в кожному макеті ми використали Health Warning (попередження щодо шкоди для здоров'я), які нагадують про  негативні наслідки, до яких може призвести нераціональне використання природних ресурсів».

 

Інформаційна служба Екологічного центру

Івано-Франківської єпархії УГКЦ

За матеріалами: http://www.ugcc.org.ua/

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/