Головна

«Хто приймає дитину в моє ім'я, той мене приймає» - (Євангелія від Матея)

Парафіяльна служба милосердя церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі, разом з друзями з Америки - паном Еріком та його командою. відвідали сьогодні інтернат для неповносправних дітей у селі Потіївка, Житомирської області.

У часі канікул у інтернаті залишилось 13-ро дітей повних сиріт, яким немає куди і до кого поїхати у ці величні свята. Наш візит для цих дітей став великою подією і святом у цей Богом даний час. Для нас також дуже важливо було зустрітися з цими дітками і подарувати їм свою увагу, спілкування і, звісно, дарунки.

Цікавим було й те, як діти швидко порозумілися з нашими друзями з Америки, вони так легко знайшли спільну мову. Діти захопились малюванням та розписуванням вертепу, багато розмовляли, спілкувались, отримали різні дарунки, особливу радість викликали мандаринки. Пан Ерік закупив через нашу парафіяльну службу милосердя дарунки для усіх 120 дітей інтернату. Кожен даруночок дочекається своєї дитини від малого до старшого.

Від вихователів закладу ми отримали домашні адреси найменших дітей, тому просимо і звертаємось до наших парафіян та доброчинців молитися за цих дітей, помагати їм, приділяти їм свої увагу та час.

Разом з нами та нашими друзями з Америки був волонтер Віталій Гордієнко. Він розповідав діткам про традиції святкування Різдвяних свят.

Дорогі парафіяни, проявіть бажання на наступний раз, у березні, приїхати до цих дітей і подарувати їм свій час і свою увагу.

«Хто приймає дитину в моє ім'я, той мене приймає» - (Євангелія від Матея)

Ваш відданий у Христі

ієрей Ігор-Ілля Онишкевич

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/