Головна

Звіт про підготовку посилок до свята св. Миколая дітям полеглих в АТО Воїнів та дітям поранених бійців у рамках проекту «Дарунок від Тата».

У рамках проекту «Дарунок від Тата» до свята св. Миколая 15 грудня 2018р. було завершене пакування та надіслано 28 посилок по Україні для дітей загиблих та поранених в АТО Воїнів. До посилок увійшли необхідні  зимові речі: светрики, рукавички, шарфики та шапочки, теплі шкарпетки, а також те, що люблять дітки: пакунки та насипом цукерки, пряники, сувенірні ручки зі святковим сюжетом, іграшки, блокнотики та листи до дітей і листівочки із «зверненням» до них Святого Миколая!

Для підготовки цих дарунків настоятелем Храму Св. Миколая Мир Лікійського на Аскольдовій могилі парохом  о. Ігорем були виділені кошти. Частина грошей та подарунків (у т. ч. іменний для хлопчика з Івано-Франківщини) надійшли від активних парафіян, за що  ми їм дуже вдячні. Загальна вартість пересилання посилок становить 1174 гривні, а їх вага -102.38 кг. Отже, 63 дитини, які потребують особливої уваги та тепла, – матимуть подаруночки разом з теплими словами підбадьорення та підтримки.

Велика подяка нашому пароху - отцю Ігорю Онишкевичу, який доправив до пошти посилки, та волонтеру Олександру який допоміг вантажити їх та поінформував через фейсбук про цю доброчинну акцію.

На 22 грудня до церкви запрошені 4 родини загиблих Воїнів з Печерського району м. Києва (5 дітей та двоє батьків загиблих) для вручення їм подарунків, продуктових та гігієнічних наборів, пригощання на церковній трапезі.

Бажаємо всім Божого благословення!

Куратор проекту «Дарунок від Тата»  - волонтер Світлана (097-578-60-40)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/