Головна

Прощання з колядою на Аскольдовій від учасників парафіяльної Катехитичної школи

652332563По завершенні трьох світлих празників Різдва Христового, Обрізання Господнього та Богоявлення, у неділю, 26 січня, у храмі св. Миколая Мирлікійськго на Аскольдовій Могилі, діти та катехити Катехитичної школи ім. Блаженної пам’яті Любомира Гузара, для отців, парафіян та гостей храму гучною розколядою організували прощання з циклом Різдвяних свят.

Діти усіх вікових груп – допричасники, причасники та післяпричасники своїми талановитими виступами підкорювали серця кожного, хто споглядав усе дійство, а також долучали до гучної коляди усіх присутніх. Наша маленька церковця була сповнена духом Різдвяної феєрії: граційним танцем Соломії та Софії, віншівками кожного учасника школи спільною дитячо-батьківською колядою. Усім сяяла ясна Вифлеємська зоря.

Сестра Марта Воловець ССНДМ, голова Катехитичної школи, написала сценарій, катехити: Леся Солдатченко, Катерина Данилюк, Мар’яна Годна, Віра Бєлоусова, Любов Михайлюк підготували дітей до виступу, спільно провели репетиції, батьки удома разом з дітьми розучували нові вінчівки, повторювали колядки, а також подбали про костюми та святочний одяг. Загалом свято вдалось на славу Божу. Парох, о. Ігор Онишкевич, подякував кожній дитині та катехитам за чудовий виступ й пригостив усіх цукерками.

Свято, після виступу, для дітей продовжилось за спільною трапезою у катехитичному класі. Велика подяка батькам, які приготували й принесли різноманітні домашні смаколики, піцу, солодощі, узвар, мед, фрукти, тощо. Подяка пані Ірині Жуковій за моральну підтримку катехитів. Подяка за ваші молитви. Діти, катехити, батьки із задоволенням гостились гарячим чаєм, узваром, мали змогу поспілкуватись та подякувати один одному за спільну працю.

Душе прикро за тих учасників Катехитичної школи, які готувались, але прихворіли й не змогли долучитись до цього святочного прощання з Різдвом. Дружньо молимось за їхнє швидке одужання і з нетерпінням чекаємо уже у суботу, 1 лютого, на освітньому англомовному таборі, а від так і на недільній катехизації.

Завдяки щирим дитячим старанням, творчим виступам, гучній розколяді скарбонка літніх веселих канікул з Богом поповнилась на суму 2 535.00 грн. дякуємо за щедру пожертву у фонд літнього відпочинку для дітей Катехитичної школи ім. Блаженної пам’яті Любомира Гузара.

Відео: https://www.facebook.com/AskoldovaMohyla/videos/195735408278278/?t=1

С. Марта Воловець, голова Катехитичної школи, спеціально для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/