Головна

Король Майкл співав до Бога

Ми чули, що саме король Майкл співав до Бога

Мир прийде!!! Коли людина ні про що не замислюється, їй живеться добре. Вона думає  тільки про  свої повсякденні  проблеми, домашні  клопоти, роботу. Це не є  дуже добре... Я не згодна з таким правом на існування. Якщо ти людина, то  повинна думати не тільки про себе, але й про інших.

Певно не випадково, щойно дізналася, що помер поп-король музики Майкл Джексон,то до моїх рук якимось чином потрапив переклад тексту йогі пісні «Earth Song» (Пісня Землі). Щоб там не казали, що він був не такий нормальний, як всі, - я з цим цілком не згодна. Саме «Пісня Землі» зачепила мене до глибини душі.

Часто ми задаємось  питанням: «Що буде далі з нами?Звідки всі ці війни,  де гинуть наші сини, чоловіки, дідусі? Звідки ці поля, облиті кров'ю?" В  найтяжчі моменти життя людина згадує про Господа, чому саме так?

«Ты когда-нибудь переставал замечать эту кричащую Землю, эти плачущие берега?» Так, саме такі питання зараз линуть до Господа. Та хіба це він винен в усьому, що зараз робиться? Ця Земля, ці слізні береги перебувають під владою людини і тільки вона несе відповідальність за них. Невже так тяжко порозумітися?! Чому Земля страждає за вчинки  людей?

Зроби кілька кроків назад, подивись в минуле, невже воно було таким?  Мріяли про світле майбутнє, квітчані поля, мріяли зустрічати схід  сонечка, гуляти під дощем, а що маємо зараз? До чого домріялися?

Цікаво, що буде завтра? Що буде з нами, природою, тваринами, морями?  Невже все, що зробив Господь, щезне? Чи можливий мир на Землі???

Ця пісня стала  для мене якоюсь загадкою, яку треба  розгадати. Щось я  зрозуміла, щось ще не зовсім. Але в мене буде на це час...

Гадаю, що колись ми дійдемо до спільної думки і мир все ж настане, бо ми ходимо під Господом, а він не дасть нам здійснити таку велику помилку, як штовхнути світ на край прірви.

Христина Чуприна, церква св.Петра і Павла, м. Димитрово, Донецька област, інформаційна агенція "Оранта"

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/