Головна

Коляда на Аскольдовій Могилі

У третій день Різдвяних свят, на Аскольдову Могилу зі священиком Михайлом Будником завітали діти з парафії села Голдашівки.

Отець Михайло і отець Ігор, диякон Олександр Соколовський відправили Божествену літургію. Дитячою колядою наповнився храм. В хаті "Карітас" добродійки Марія і Галина зорганізували смачний обід. Діти мали цікаву екскурсію по місту Києву, яку провів пан Владислав. Многа літа співали Ігорю і Ользі, які своїм коштом зробили цю Різдвяну радість для дітей із далекого Вінницького села.

Також у ці Різвяні свята діти парафії готувались до чергової зимової поїздки у Карпати. Відточували своє вміння стояти на лижах, каталися на санчатах, пригадували минулорічні успіхи майстерного катання. Активний зимовий відпочинок на свіжому повітрі формує, загартовує і оздоровлює дітей. Кожного року діти з великою охотою, разом з отцем Ігорем, та волонтерами парафіяльної служби "Карітас", їздять на гірськолижний відпочинок у наші рідні Карпати.

Матеріал Іллі, «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/