Головна

Хресна Дорога ВІС

В часі великого посту ми маємо можливість проходячи 14 стацій Хресної Дороги ще раз призадуматись, якою дорогу ціну  заплатив за наше звільнення від гріха Ісус Христос.  Кожна із спільнот, що готує Хресну дорогу намагається, як найглибше передати ті переживання які є характерними для неї. В часі цьогорічного великого посту молодь із церкви Миколая Чудотворця разом із молодіжною спільнотою Неопалима купина із церкви Благовіщеня Пресвятої Богородиці, до себе на хресну дорогу запросила спільнота ВІС.

Віра і Світло - це спільнота, яка  об’єднує у собі людей із особливими потребами  - друзів, і приятелів, які разом із ними товаришують: діляться пережитим, співають і проводять вільний час. Це була хороша нагода познайомитись одразу із двома спільнотами.

Віросвітлянська хресна дорога є особливою її складав Жан Ваньє і кожна стація це є розважаннями над тим, що до нас Христос говорить через людей із особливими потребами. Розважання кожної стації проводилось у особливий спосіб  на середину до хреста виходив приятель, разом із другом  та зачитував розважання над стацією, а після запалював свічку. Та крім приятелів спільноти Віри і Світла вийти разом із друзями мали можливість  і члени молодіжних спільнот. Після хресної дороги почалась неформальна частина зустрічі де спільноти мали можливість ближче познайомитись одна з одною.

Матеріал та фото Ярослава Павлюка, «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/