Головна

Молодіжні Великопісні реколекції.

З 27 по 28 березня відбулись щорічні молодіжні великопісні реколекції, організовані головою молодіжної комісії отцем Віталієм Марценюком. Ця дата реколекцій вибрана невипадково адже Вербна Неділя у церковному календарі також є і днем молоді. Реколекції почались у суботу 27 березня із літургії у храмі Василя Великого. В реколекціях прийняла участь молодь із всієї київської архієпархії, тому крім духовної віднови для кожного ці реколекції дали можливість  познайомитись та обмінятись досвідом між спільнотами із різних парафій київської архієпархії.

Тема цьогорічних реколекцій була молитва св. Єфрема Сиріна. Науки проводив отець Василь Поточняк. Отець Василь пояснив зміст і значення молитви, чому її моляться  саме в часі великого посту. Перший день реколекцій завершився молитвою Тезе, після молитви молодь,  яка була вже в поїздці Тезе ділилась своїми переживаннями.

Другий день реколекцій почався із літургії у церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці, а після літургії відбулась зустріч владики Йосифа Міляна із молоддю. В кінці зустрічі виступив театр Воскресіння, який підготував хресну дорогу для молоді. Час реколекцій пролетів непомітно і молоді потрібно було повертатись додому, але це не привід для суму, адже отець Віталій Марценюк запросив молоді активно долучатись до  заходів цього літа, що підготувала молодіжна комісія.

Матеріал та фото Ярослава Павлюка, «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/