Головна

Вечір пам'яті Квітки Цісик

Українська Американська Координаційна Рада, Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», Меценат Олександр ПРОГНІМАК представляють перший українсько-американський проект 20 жовтня, 19.00 (Український дім) вечір пам'яті КВІТКИ ЦІСИК (1953-1998) Цей вечір - унікальний прецедент пишання видатними вихідцями з України, що поширюють та відстоюють позитивний імідж України прикладом усього свого героїчного життя і творчості. Водночас це перший україно-американський проект такого високого рівня, присвячений Квітці Цісик в Україні - країні її походження, де вона була лише раз - у 1983 р. і мріяла проїхатися з концертним туром Незалежною Україною.

На вечір запрошені Голова наглядової Ради Міжнародного благодійного фонду „Україна 3000", дружина Президента України Катерина ЮЩЕНКО, державні діячі, політики. До участі в цьому ексклюзивному камерному вечорі запрошені такі лідери української культурної громади, видатні співаки як Марія СТЕФЮК, Марія БУРМАКА, Олег СКРИПКА, Ніна МАТВІЄНКО, Антоніна МАТВІЄНКО, музичний продюсер у сфері академічної музики Олександр Горностай, лідер хрестоматійного гурту «Не журись» - Віктор Морозов та ін.

Оскільки усі жінки сім'ї Цісиків померли від страшного діагнозу - раку грудей (в 1994 р. - мати Іванна, у 1998 р. - Квітка Цісик, у 2003 р. - сестра, талановита піаністка Марія), - вечір проводитиметься також як соціально-благодійний із приверненням уваги бізнесменів та ін. представників еліти держави до проблем цієї страшної хвороби: рак молочної залози. Отож, частину коштів, зібраних від продажу квитків на цей вечір буде передано на рахунок Благодійного фонду „Здоров'я жінки і планування сім'ї" у рамках міжнародної програми „AVON проти раку молочної залози".

Також цей безпрецедентний проект не залишив байдужими такі відомі компанії та інституції, як: культурно-просвітницький центр Alex Art House, компанію Ейвон Косметікс Юкрейн, Одеський морський порт, Форд, Аеросвіт, страхову компанію «Теком», Інтелектуальний форум «Місто Одеса», ТМ «Левада». Вони не тільки надали свою партнерську допомогу, але й беруть активну участь в організації й проведенні проекту. Мас-медійну підтримку надали такі впливові видання як: Дзеркало тижня, Хрещатик та Київське слово.

Знайомство України з видатною американською співачкою з українським серцем тільки на 18-у році Незалежності України стало можливим завдяки американському продюсеру українського походження Саші Гутмахеру!

За більш детальною інформацією, фотографіями,

а також акредитацією звертайтеся, будь ласка

до PR-компанії «Дель Арте»

УВАГА! Кількість акредитацій (місць) обмежена у зв'язку з камерністю вечора

Вартість запрошення - благодійний внесок: 150 - 350 грн., або будь яка інша сума за бажанням, оскільки частину коштів, зібраних від продажу квитків на цей вечір буде передано на рахунок Благодійного фонду „Здоров'я жінки і планування сім'ї" у рамках міжнародної програми „AVON проти раку молочної залози".

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/