Головна

Милосердя

Святвечірня трапеза Блаженнішого Святослава із багатодітними родинами

Четвер, 10 січня 2019, 22:47

6 січня 2019 року, у навечір'я Різдва Христового, Блаженніший Святослав розділив Святвечірню трапезу із багатодітними родинами

«6 січня 2019 року у Патріаршому Соборі Воскресіння Христового на спільний Святвечір з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом зібрались багатодітні родини у яких від 4 до 10 дітей. Разом із Блаженнішим Святославом у вечері взяли участь: президент «Карітасу України» Андрій Васькович, директор «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич, голова Комісії родини Київської архиєпархії о. Ігор Гріщенко та священики собору. Загальна кількість присутніх людей на вечері була понад сто сорок осіб, з яких більше ніж половина – це діти. Вечеря була організована спільно БФ «Карітас-Київ» та Комісією родини Київської архиєпархії УГКЦ», - повідомдяє о. Роман Сиротич, синкел соціального служіння Київської архиєпархії.

Add a comment

Читати далі: Святвечірня трапеза Блаженнішого Святослава із багатодітними родинами

 

Звіт про підготовку посилок до свята св. Миколая дітям полеглих в АТО Воїнів та дітям поранених бійців у рамках проекту «Дарунок від Тата».

Середа, 19 грудня 2018, 09:17

У рамках проекту «Дарунок від Тата» до свята св. Миколая 15 грудня 2018р. було завершене пакування та надіслано 28 посилок по Україні для дітей загиблих та поранених в АТО Воїнів. До посилок увійшли необхідні  зимові речі: светрики, рукавички, шарфики та шапочки, теплі шкарпетки, а також те, що люблять дітки: пакунки та насипом цукерки, пряники, сувенірні ручки зі святковим сюжетом, іграшки, блокнотики та листи до дітей і листівочки із «зверненням» до них Святого Миколая!

Add a comment

Читати далі: Звіт про підготовку посилок до свята св. Миколая дітям полеглих в АТО Воїнів та дітям поранених бійців у рамках проекту «Дарунок від Тата».

 

Карітас-Київ нагороджений грамотою Київського міського голови Віталія Кличка

Четвер, 18 жовтня 2018, 22:54

«Карітас-Київ нагороджений грамотою Київського міського голови Віталія Кличка - «За активну участь та перемогу у відборі успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення».  Вручення нагород відбулося у Колонній залі Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітас-Київ.

Add a comment

Читати далі: Карітас-Київ нагороджений грамотою Київського міського голови Віталія Кличка

   

Дарунки з Америки

Четвер, 06 вересня 2018, 20:58

Парафія УГКЦ Святого Миколая Чудотворця та БФ "Карітас - Печерськ" отримали посилку з Америки від  пані Ксенії Гапій, яка вже тривалий час разом з католицькою громадою міста Ньюарк (штат Нью-Джерсі) підтримує наших потребуючих людей, особливо родини з дітьми. Добрі люди з Америки організовують допомогу  найперше для дітей, котрі лишились без тата, пораненим воїнам, соціальним потребуючим родинам. Цього разу ми отримали велику партію шкарпеток,  дорослих та дитячих, якісних і потрібних для постійного вжитку.  До волонтерства зголосилась Олена і Максим, добрі парафіяни, які вирішили за прикладом Ксенії послужити ближньому.  Хочемо подякувати за дарунки. Ми почали їх розподіляти  між такими родинами:

Add a comment

Читати далі: Дарунки з Америки

 

Щоб наші серце і душа відгукнулися на потребу близьких

Четвер, 06 вересня 2018, 20:50

"Один успішний молодий чоловік їхав автомобілем останньої моделі і радів життю, коли відчув удар об дверцята своєї улюбленої іграшки. Він тут же загальмував, вискочив з салону і побачив, що кинутий кимось камінь сильно подряпав його новеньке авто. Не витрачаючи часу, він скочив у машину і розвернув її на сто вісімдесят градусів, вирішивши повернутися і знайти місце, звідки був кинутий камінь. Чоловік був в сказі. Знову вискочивши з машини, він кинувся до хлопчика, який виявився винуватцем події, схопив його за худенькі плечі, штовхнув до капоту і закричав:

- Ти що наробив, негідник? Ти розумієш, що накоїв? Це нова машина, і камінь, який ти кинув, дуже дорого тобі обійдеться! Навіщо ти це зробив?

- Будь ласка, вибачте, пане! Будь ласка! Я не знав, що робити! Я кинув камінь тому, що ніхто не зупинявся! - Сльози текли по щоках хлопчика, він вказував рукою кудись убік.

Add a comment

Читати далі: Щоб наші серце і душа відгукнулися на потребу близьких

   

Сторінка 4 з 17

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/