Головна

Милосердя

Про Християнське Милосердя

Понеділок, 15 грудня 2008, 21:38

Християнська релігія вчить нас, що все, Ідо маємо, _ від Бога. Від Нього - наше життя, талант, здоров'я, праця, матеріальні добра. Бог кермує усім. Ми самі без Всевишнього не в силі додати собі ані одного дня життя чи здоров'я. Якщо так, то ми не є абсолютними власниками земного добра. Ми - тільки Божі завідувачі, управителі, адміністратори. А завідувач не є абсолютним господарем дібр, він завідує усім з волі свого пана. І він з усього у свій час мусить панові здавати рахунок. Так і ми нашими добрами маємо з волі Божої завідувати, бо колись за все перед Ним здаватимемо рахунок. Господь Бог бажає, щоб у завідуванні добрами, які їх нам дає, ми мали на увазі не тільки себе, але й Господа і наших ближніх. Звідси випливає обов'язок християнського милосердя. До всіх нас каже Христос: «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» (Мт. 5, 7).

Add a comment

Читати далі: Про Християнське Милосердя

 

"Святий Миколай мандрує Україною"

Понеділок, 15 грудня 2008, 20:52

13 листопада стартувала підготовка до ІІІ Всеукраїнської екуменічної благочинної акції "Святий Миколай мандрує Україною". Зокрема, в Києві в приміщенні Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" відбулася робоча зустріч організаторів, регіональних координаторів та партнерів акції, - повідомили ZAXID.NET організатори.

Уже третій рік поспіль у межах акції діти-сироти, неповносправні та діти з малозабезпечених сімей у 24 областях України та АР Крим отримають подарунки до Дня Святого Миколая, який в Україні відзначають традиційно 19 грудня.

Add a comment

Читати далі: "Святий Миколай мандрує Україною"

 

ПРОГРАМА ХАРЧОВОЇ ДОПОМОГИ ПОТРЕБУЮЧИМ І ГОЛОДУЮЧИМ

Неділя, 30 листопада 2008, 23:38

Допомога і місцева потреба

У ці складні економічні часи Церква святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі допомагає людям, котрі шукають допомоги в харчах, дехто вперше. Зараз більше, ніж коли-небудь, наші соціальні служби хочуть бути певні, що люди, вражені падінням економіки і зростанням цін на продукти, мають доступ до здорової їжі, щоб прогодувати себе і свої сім'ї. Церква святого Миколая Чудотворця робить усе можливе, щоб гідно відповісти на зростання цих потреб і потребує допомоги громади для продовження своєї місії.

 

Серед потребуючих - літні люди, бездомні, одинокі батьки і збіднілі сім'ї. Дитяче недогодовування, зокрема, може мати загрозливі наслідки. Діти, народжені в сім'ях, які не здатні їх прогодувати, на 25% частіше потрапляють до лікарень. Брак поживної їжі також може зашкодити розумовому і фізичному розвитку дитини, спричинивши багато по життєвих проблем. З вашою допомогою ми би могли допомагати людям у Києві!

Add a comment

Читати далі: ПРОГРАМА ХАРЧОВОЇ ДОПОМОГИ ПОТРЕБУЮЧИМ І ГОЛОДУЮЧИМ

   

Президентська відзнака для салезіян

Четвер, 27 листопада 2008, 23:56

27 листопада 2008 року у Києві з ініціативи Міністерства України у справах сім`ї, молоді та спорту за підтримки Президента України Віктора Ющенка вперше в Україні відбувався Всеукраїнський форум усиновлювачів, на який було запрошено близько 470 дітей та батьків-усиновлювачів з усіх регіонів України. У форумі бере участь о.Михайло Чабан, Директор Родинного дому «Покрова» (м.Львів), яким опікується монаше Салезіянське Згромадження, місією якого є духовне та всебічне виховання дітей і молоді, особливо найбільш потребуючої та занедбаної.

Add a comment

Читати далі: Президентська відзнака для салезіян

 

Творіть добро не очікуючи винагороди.

Субота, 22 листопада 2008, 00:45

Парафія св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі довший час допомагає постраждалим від повені. Зокрема жителям села Воскресинці, Коломийського району, Івано-Франківської області. Парафіяни збирають продукти, одяг, жертвують постраждалим усім чим можуть.

Add a comment

Читати далі: Творіть добро не очікуючи винагороди.

   

Сторінка 16 з 17

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/