Головна

Греко-католики київської архиєпархії відзначатимуть річницю Хрещення Володимирового

У неділю, 19 липня, за тиждень перед святкуванням Хрещення, на всіх літургіях у храмах Київської архиєпархії УГКЦ священики нагадали вірним про цю значущу подію для України та закликали всіх по можливості приходити до церкви у вишиванках та традиційних українських убраннях.

В сам день святкування Хрещення Русі-України, 26 липня, та в день св. Володимира, 28 липня, на всіх літургіях зачитають «звернення Верховного Архієпископа Української греко-католицької церкви». А також після кожної літургії проведуть для всієї громади обряд відновлення хресних обітів, освячення води та окроплення вірних. По можливості, силами церковного хору, катехитичної школи та молодіжних і парохіяльних активістів, організують концерт для парохії.

Київська архиєпархія вже третій рік поспіль згадує та урочисто святкує чергову річницю Хрещення Русі-України.

Катерина Михайленко, інформаційна агенція «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/