Головна

Різдвяна вечеря від Аскольда

0CE3C6C6Христос рождається!

Відразу після звершення Святкового богослужіння - Великого Повечір‘я з Литією на прославу  Господа нашого - Ісуса Христа, на парафіян храму чудотворця Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, що перебувають у потребі, та на біженців з Донбасу чекала неперевершена Різдвяна вечеря зі смачними стравами та колядками.

На святковому столі, як і має бути в Святвечір, було представлено 12 різноманітних страв. Кутя, грибна юшка з домашньою локшиною, мариновані грибочки, голубці, оселедець, смажена рибка, вареники, тушкована квасоля, різні салати та домашні соління.

Разом із капеланом ради лицарів Колумба, отцем Анатолієм Теслею ми співали колядки українською та німецькою мовами, адже серед нас був молодий німець на ім’я Олександр одружений з українкою, який був зворушений такою повагою до себе.

Все було смачно, тепло, по-родинному!  За великим, гостинним  столом в теплій хатині біля каміну де вигравало живе полум’я і горіли  дрова зібралася - єдина християнська родина! Так і має бути в нашому Українському домі - мир, злагода і єдність!

Ми щиро дякуємо нашому доброму кухарю пані Марії, яка готує і народжує з любов‘ю на славу Божу кулінарні шедеври! А також висловлюємо щиру вдячність братам-лицарям і особисто - Миколі Дмитровському за збірку продуктів для потребуючих.

Христос Рождається!

Славімо Його!

Олександр Пастухов, для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/