Головна

Бучанська Хресна дорога – в молитовну пам’ять невинно вбитих жертв у Бучі

2 березня, в суботу, в м. Буча, вздовж вулиці Яблунська, відбудеться Хресна дорога в молитовну пам’ять жертв, закатованих у Бучі.

Хресна дорога розпочнеться о 12.00 від початку вулиці Яблунської (вул. Яблунська 2 – орієнтир дитячий садочок «ШКЕТ» (https://maps.app.goo.gl/6pTpdmwDL741jFZJ6), та передбачає 14 стацій (зупинок), на місцях, де трагічно загинули мирні мешканці, для молитовної згадки про їх подвиг.

 

Зокрема, учасники Хресної дороги зупиняться для вшанування пам’яті та молитви за закотованих на Яблунській 144, перших хлопців, які стали жертвами росіян: Вербового Андрія, Матвійчука Андрія, Дворнікова Андрія, Карпенко Віталія, Туровського Святослава, Прихідько Анатолія, Котенко Валерія, Руденко Дениса.

Завершиться Хресна дорога в каплиці св. Луки Української Греко-Католицької Церкви (вул. Яблунська 374 – https://maps.app.goo.gl/fuc4CnGLvzYko6gL9 ). 

Щиро запрошуємо долучитись до Хресної дороги, щоб молитовна пам’ять про жертву героїв додавала нам сил вистояти. 

Інформаційна довідка:

Хресна дорога – різновид молитви, побудованої на розважанні про жертовну смерть Ісуса Христа для спасіння людства. Була започаткована в Єрусалимі. Практикується в літургійній традиції католицької і греко-католицьких Церков.
Більше про хресну дорогу: https://ugcc.church/blog/hresna-doroha/

Контакти для додаткової інформації:
+38 (098) 5777 331, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

КИЇВСЬКА АРХИЄПАРХІЯ УГКЦ

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/