Головна

Духовна віднова для молоді

Швидкий ритм життя в Києві часто не дає можливості зупинитись на хвильку перепочити відновити свої сили, та крім фізичного відпочинку нам ще потрібно дбати і про духовний зріст. У сестер служебниць Непорочної Діви Марії є хороша практика, на початку кожного місяця проводити духовну віднову. Цю практику вирішила перейняти і молодь із спільноти церкви св. Миколая Чудотворця і  6 лютого відбулась у домі Сестер-Служебниць НДМ духовна віднова для молоді.

Віднова почалась літургією, яку відправив о. Олександр. Після Служби Божої був сніданок, а далі всі приступили до праці.  Темою віднови була  любов. Молодь розважала над текстом 1 Кор.(13,1-13), який ще має назву: гімн любові. Розважати допомагала сестра Анастасія. Кожен мав можливість запитати себе: чи знаємо ми, що таке справжня любов і чи дійсно ми так любимо ближнього  свого. Не завжди вдається виконувати заповіді любові, яких нас вчить Ісус Христос, але з Божою допомогою все можливо. Після розважань молодь колядою подякувала сестрам за віднову.

Швидко пройшов час віднови та він додав нових сил для проведення, щоденної духовної боротьби, адже Царство  Боже здобувається силою.

Матеріал та фото Ярослава Павлюка, «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/