Головна

В Україні вводять «карантин вихідного дня». На релігійних заходах — не більше 20 людей

Середа, 11 листопада 2020, 23:53

IMG_20201022_094317Кабінет Міністрів скасував адаптивний карантин і запровадив більш суворі обмеження до кінця 2020 року у відповідь на спалах COVID-19 в Україні, в тому числі для релігійних організацій.

Зміни до постанови № 641 від 22.07.2020 року, прийняті на засіданні Уряду 11 листопада, скасовують кольорове позначення різних рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Тепер карантинні обмеження будуть однаково суворими для всіх регіонів України, повідомляє Інституту релігійної свободи.

Add a comment

Читати далі: В Україні вводять «карантин вихідного дня». На релігійних заходах — не більше 20 людей

 

В Україні відзначать десятиріччя Всеукраїнського «Дня молитви за сиріт»

П'ятниця, 06 листопада 2020, 13:27

imageЦієї неділі, 8 листопада, відбуватиметься черговий «День молитви за сиріт». Це буде 10-ий, ювілейний, захід, коли люди з різних українських Церков в один день та в один голос проситимуть Бога про люблячу сім’ю для кожної дитини-сироти.

Захід було ініційовано Альянсом «Україна без сиріт» ще у 2011 році. Його метою було закликати Церкви до посиленої молитви за знедолених дітей та потроху залучати у процеси вирішення проблеми сирітства в Україні.

Add a comment

Читати далі: В Україні відзначать десятиріччя Всеукраїнського «Дня молитви за сиріт»

 

Папа: Коли життя здається даремним, Бог нагадує: «Ти моя люба дитина»

Середа, 28 жовтня 2020, 17:53

cq5dam.thumbnПодія Хрищення Ісуса в Йордані стала черговою зупинкою Папи Франциска у роздумах про молитву, якими він ділиться під час загальних аудієнцій. Завершивши попереднього разу розглядом псалмів приклади молитви в Старому Завіті, промовляючи до вірних 28 жовтня 2020 року він перейшов до постаті Ісуса.

Add a comment

Читати далі: Папа: Коли життя здається даремним, Бог нагадує: «Ти моя люба дитина»

   

Храм парафії Рівноапостольної блаженної княгині Ольги в м. Біла Церква.

Понеділок, 26 жовтня 2020, 11:19

BTSЗ листопада 2019 р. у місті Біла Церква ,Київської області розпочалося будівництво храму парафії Рівноапостольної блаженної княгині Ольги УГКЦ.

Ця подія має два виміри: духовний та історичний.

В духовному вимірі – в Білій Церкві греко-католицька спільнота, а також всі люди доброї волі мешканці міста, отримали подарунок від Господа – стале місце моління – місце, де постійно можна зустрітися з Євхаристійним Христом в Святому Причасті, Святих Тайнах, Святому Письмі.

Add a comment

Читати далі: Храм парафії Рівноапостольної блаженної княгині Ольги в м. Біла Церква.

 

Блаженніший Святослав: «Взяти на себе хрест – означає ввійти у спільноту людей, які взяли відповідальність»

Понеділок, 05 жовтня 2020, 16:22

29-03-13-7-6d2aeХристос кличе нас стати перед лицем сучасної дійсності. Якщо я не вийду із власного світу ілюзій і не зміню свого уявлення про світ, в якому живу, тоді я ніколи не зможу віднайти себе і Бога у світі. Ба більше, не зможу зробити перший крок на дорозі християнського життя. Заклик відректися від себе самого – це заклик до правди. Лише тоді, коли людина стає перед обличчям правди, вона має шанс побачити присутнього живого Бога. На цьому наголосив Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час проповіді до вірних у неділю, 4 жовтня 2020 року.

Add a comment

Читати далі: Блаженніший Святослав: «Взяти на себе хрест – означає ввійти у спільноту людей, які взяли відповідальність»

   

Сторінка 10 з 103

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/